За да зададете маршрут, въведете адресите в полетата или щракнете с десен бутон върху картата.

Еко ТАКСИ Благоевград поръчай такси!

Поръчай такси

073 88 66 66
0882 88 66 66
0885 48 58 58
0877 88 66 66
0877 48 58 58
0894 48 58 58

Поръчай такси онлайн

Поръчай такси през SKYPE

Поръчай такси през FACEBOOK

Услуги

Услуги, които предлага нашата фирма:

Точен час!

Еко Такси Ви предлага услугата "ТОЧЕН ЧАС". В случай, че желаете таксиметровият автомобил да бъде в точен час на желано и удобно за Вас място, се обадете предварително на някой от  телефоните ни за поръчка.

   

Прибери ме с моята кола!

Отишли сте на купон със собствения си автомобил, пийнали сте и трябва да се приберете. А не бива да карате пил! Ние сме насреща. С нашата услуга "Прибери ме с моята кола", ние ще Ви изпратим шофьор, който ще седне зад волана на Вашата кола и ще Ви закара с нея до Вашия адрес!

Цена на услугата: По показание на касовия апарат, умножено по 2.

   
Room Service

Рум сървиз (Room service)

Гладни сте и имате нужда някой да Ви донесе храна, понеже сте заети? Ние сме насреща!

Или може би Ви трябват лекарства, а нямате възможност да излезете да си ги купите? Ние сме насреща. Чрез нашата услуга "Рум сървиз", ние ще доставим всяка поръчка до Вашия дом.

Цена на услугата: По показание на касовия апарат. (Апаратът се включва на обекта, от който се закупуват стоките и се изключва на Вашия адрес.)

   
Пратка от адрес до адрес

Пратка от адрес до адрес

Желаете да изпратите документи или вещ от Вашия адрес до друг адрес? Ние отново сме на Ваше разположение. Можете да бъдете сигурни, че Вашата пратка ще бъде доставена на точния адрес и то по-бързо и по-евтино от който и да е куриер!

Цена на услугата: По показание на касовия апарат. (Апаратът се включва на Вашия адрес и се изключва на адреса за доставка.)


© ЕКО ТАКСИ